Известие

Collapse
No announcement yet.

Газ на 164 обикновена?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газ на 164 обикновена?

Има ли някой с обикновена газова уредба да не е с газов инжекжион?казаха ми че съм с пластмсови колектори и не ставала обикновенна,но пък викнах 2 ма човека и ми казаха че ставало неква плочка и айде,ама можело нещо да се пръсне нещо гърмяло и тн...какво може да се преебе като цяло от обикновенна газова знае ли се?

Аз имам АГУ с изпарител, но съм с алуминиевите колектори. Ако "гръмне" пръска пластмасовите и оставаш на пътя. Виж дали не можеш да си намериш алуминиеви. Зависи и кой ти монтира газовата уредба. За 5г. е гърмяла точно два пъти и то, защото един приятел я пали на газ. Не съм имал никакви ядове до сега - 5г. и 81 000км. Сега нещо се ебава, но смятай.
    Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
    Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
    Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
    Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

аз бях с обикновеха газова но колекторите ми бяха метални и ако си с пластмасови като гръмне стават на пихтия или си смени колектора или газов инжекцион
      пп ето това е моя колектор
      Attached Files
      Last edited by starata alfa; d.m.y г., 18:18.
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Аз също имам мераци за газ и съответно за метален колектор. Ако някой има - да свирка.
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

И аз съм с обикновена уредба като колегата Gligan . Също без проблем лято и зима - никога не е било да замръзне изпарителя примерно . Но пък старите преди фейслифта сме с метален смукател . Пластмасовия гръмне ли пиши го умрял .
          Не съм съвсем сигурен но май закрепването на моторчето за празен ход на пластмасовия колектор беше различно !
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Може,може! Аз съм с обикновена АГУ на пластмасови колектори,НО съм с 4бр."кихалки/клапи/ Полиауто се казват.По 1на на всеки колектор отгоре+някакъв гумен пръстен до плочката м/у дроселовата клапа.Ако всичко ти е точно по токовете и свещите,няма никакъв проблем!
            Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
            Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
            Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

то явно си е риск и всеки си преценява как да е при него,явно ще се кара на бензин за момента,да е неква руска кола те сами си ги монтират ама при нас е сложно,хич не ми се занимава с смяна на части с кихалки пукалки и какво ли не,явно ще е газов инжекцион някой прекрасен ден,мерси на всички.

Comment

Май засега това е начина. Бих сложил и ГИ на бабата, но не знам колко ще я карам. Може половин година, може три. Вече не е първа младост.

Comment

ама виж то всичко е стандарт,аз не се притеснявам от това какви коли ще карам,всъщност тази кола и този модел 164 ми е любимата найстина така че май следващите години не се очертава покупка на друг автомобил,абе като дойде ще го мислиме егати и колите не е жив човек да се съобразяваш с него а некви бирници там.

Comment

Имах предвид дали да не потърся още една по-нова от мойта 164 с по-голям матор на която да шибна ГИ. Както можеш да се досетиш 164 ми е много любима машина.

Comment

е то за какво ти е по-голям мотор?аз съм карал мощтни коли но те са скъпи и винаги си имаш едно на ум с педала на газтта...ограничението на магистралата е 120 км,на 130 почват да те спират и почват да те рисуват,в София на цариградско е 80 на бул България е 80 и на Бояна е 80 а извънградско е 90 е кажи ми брате какъв мотор?то жигула 1.200 с 4 скорости е предостатъчна ако спазваш ограниченията.

Comment

Абсолютно си прав. Но просто ми се ще да чувам онова ххбххрбхрбхрбхрхбрхх на едно хергеле коньове под капака.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          е то за какво ти е по-голям мотор?аз съм карал мощтни коли но те са скъпи и винаги си имаш едно на ум с педала на газтта...ограничението на магистралата е 120 км,на 130 почват да те спират и почват да те рисуват,в София на цариградско е 80 на бул България е 80 и на Бояна е 80 а извънградско е 90 е кажи ми брате какъв мотор?то жигула 1.200 с 4 скорости е предостатъчна ако спазваш ограниченията.
                          Нашего брата е много прав
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

реших се накрая след толкова време и сложих газов инжекцион на Стефанели,1 ден ми го монтираха на другият ми смениха дюзите че показваше "богата смес" и го настройваха,още нямам впечатление за 5 дена,аз лично за сега не намирам и 1 процент разлика в вървенето даже забравям че съм на газ ако не погледна бутона с диотчетата.

Comment

slagash plochka i kixalka i si reshavash problema za obiknovennata gazova

Comment

Working...
                              X